La Festa ja està en marxa!

El pròxim 11 de maig se celebra arreu del món el Dia Internacional del Comerç Just i, com cada any, ja hem engegat amb moltes ganes la preparació de la nostra Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.

Aquest any, sota el lema “Prou. Sí que hi ha alternatives”, volem celebrar que, tot i el complicat panorama actual, les persones tenim la capacitat de crear iniciatives i models que posen a l’ésser humà, el medi ambient i el respecte per la democràcia en el centre de l’activitat econòmica. Alternatives com el Comerç Just, que proposa una relació comercial justa per a totes les parts que entren en joc, o la Banca Ètica, que permet que els nostres estalvis s’inverteixin en projectes que beneficiaran la societat.

campanya

Enguany viurem la 14a edició d’una Festa que se celebra d’ençà l’any 2000 a la ciutat de Barcelona. L’èxit de convocatòria, any rere any, ha fet possible estendre la Festa a tota la població catalana, organitzant-la cada cop a més ciutats i municipis d’arreu de Catalunya. La 13a edició de la Festa va comptar amb la participació de més de 200 entitats de tot el país. Esperem tornar a arribar a tots els racons de la geografia catalana i per això necessitem la col•laboració d’entitats socials i de solidaritat locals. Sumeu-vos a la celebració!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s