Us presentem la nova imatge de la Festa!

Crisi. Corrupció. Atur. Pobresa. Desnonaments. Rescat bancari.…Portem 5 anys llegint dia rere dia notícies sobre el fracàs de les mesures aplicades per remuntar aquesta interminable crisis. Totes i tots estem farts. Però sabem que existeixen alternatives que ens demostren que les persones tenim la capacitat de crear iniciatives i models que posen a l’ésser humà, l’entorn ambiental, el respecte i la democràcia en el centre de l’activitat econòmica. Per aquest motiu volem celebrar que  existeixen iniciatives com el Comerç Just i la Banca Ètica.

És per això que la imatge d’aquest any, busca animar a la ciutadania des d’un to festiu i positiu a dir “Prou! Sí que hi ha alternatives” i a sortir al carrer a descobrir i celebrar que estem construint una Economia Social i Solidària, on totes i tots hi tenim un paper a jugar.

Per tant, ens alegra presentar-vos la imatge gràfica de la festa d’ enguany, dissenyada per Ona Avilés i conceptualitzada per les mateixes entitats impulsores de l’esdeveniment.

Proposta_cartell_festaCJBE-01

Sota el lema “Prou! Sí que hi ha alternatives” la gràfica de la Festa 2013 busca connectar amb el latent sentiment d’indignació ciutadà.

 

Aviat desenvoluparem la resta de materials, us anirem informant des d’aquesta mateixa web!

Que penseu de la imatge de la gràfica d’aquest any? Ens encantaria saber la vostra opinió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s