La XES se suma al Consorci de la Festa del CJiBE

La Xarxa d’Economia Solidària, també coneguda com la XES, s’afegeix al Consorci d’entitats impulsores de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, liderat per SETEM i amb la participació d’Alternativa 3, Fiare, FETS-Finançament Ètic i Solidari-, Intermón Oxfam i la Xarxa de Consum Solidari.

La XES està integrada per gairebé 70 cooperatives, entitats i associacions catalanes que han fet del treball cooperatiu, el consum responsable,  la comercialització justa i les finances ètiques les llavors quotidianes per avançar cap a una economia d’escala humana, social, sostenible i solidària. Una xarxa que no creu només que una altra economia és possible i necessària, sinó que cada dia demostra  que ja és una realitat arrelada en la democràcia econòmica, la justícia social, el compromís amb la comunitat i el respecte al medi ambient.

Creiem que és una molt bona contribució a l’esperit de la Festa del Comerç just i la Banca Ètica!

Podeu trobar més informació sobre la XES a la seva web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s