Estrenem la imatge de la Festa 2014!

Tal i com expliquem al Manifest de la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014 les dinàmiques humanes es poden representar com un camp de joc. I el capitalisme ens travessa com una barra de futbolí, intenta dirigir els nostres moviments, paralitzar-nos enlloc de generar mobilització social permanent davant la crisi sistèmica que estem patint.   

És per això que la imatge d’aquest any, fa una crida a la ciutadania a desmarcar-se de la barra que ens immobilitza, a jugar un altre partit, el de les alternatives, el del benestar, el de la sostenibilitat, el partit en el que les persones són la prioritat:

Cartell de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

Cartell de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

Així, sota el lema “Desmarca’t! Hi ha alternatives”, la gràfica d’enguany juga amb dues idees englobades en el concepte “Desmarca’t”. En primer lloc, ens diu “Desmarca’t. Passa de les grans marques i espais de consum que no respecten els drets humans ni cuiden el medi ambient”. Mentre, alhora remarca la segona idea “Allunya’t del que fa la massa, alliberat del sistema capitalista depredador que imposa unes regles de producció, comercialització, consum i vida indignes”. La segona part del missatge presenta les alternatives, de forma continuista amb l’any passat, i anima a la ciutadania a celebrar que existeix un Comerç Just que beneficia a tothom qui juga el partit i que estableix unes regles del joc justes basades en el diàleg, la transparència, el preu mínim just i la corresponsabilitat entre qui produeix i qui consumeix! A aplaudir que hi ha unes Finances Ètiques que ens permeten ser coherents amb els colors del nostre equip, garantint que els nostres estalvis s’invertiran en projectes socials i mediambientals respectant els drets humans! I a festejar que estem construint una Economia Social i Solidària, on totes i tots tenim un paper a jugar.

La gràfica ha estat dissenyada per l’Apòstrof, una cooperativa de serveis lingüístics i comunicatius ben implicada en la construcció d’una Economia Social i Solidària a Catalunya.

Aviat desenvoluparem la resta de materials, us anirem informant des d’aquesta mateixa web!

3 responses to “Estrenem la imatge de la Festa 2014!

  1. Retroenllaç: Organitza la Festa al teu municipi! | Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2013·

  2. Retroenllaç: El 8 de maig us esperem a la presentació de la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica | Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2013·

  3. Retroenllaç: pamapam·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s