Concurs Literari per un comerç just a Sant Andreu

Les entitats que formen el Consell de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració del Districte de Sant Andreu, convoquen un any més el Concurs de Relats Curts amb l’objectiu de reflexionar sobre les actuals injustícies del comerç internacional i l’alternativa que ofereix el Comerç Just. La temàtica girarà entorn del concepte de Comerç Just i els seus principis. A continuació podeu veure les bases del concurs literari, una de les activitats de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica del proper 10 de maig de 2014.

CONCURS DE RELATS CURTS “PER UN COMERÇJUST”

BASES

1.- OBJECTE I TEMÀTICA

Les entitats que formen el Consell de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració del Districte de Sant Andreu , convoquen el Concurs de Relats Curts “Per a un comerç Just” amb l’objectiu de reflexionar sobre les actuals injustícies del comerç internacional i l’alternativa que ofereix el Comerç Just.

La temàtica girarà al voltant del concepte de Comerç Just i els seus principis :

  • No explotació infantil
  • Salaris dignes
  • Respecte al medi ambient
  • No utilització de productes químics a la terra.
  • Igualtat entre homes i dones.
  • Drets laborals dignes per a tothom.

2.- PARTICIPANTS I CATEGORIES

Poden participar nens i nenes  distribuïts en dos categories: Fins a 16 anys i de 16 anys endavant
Cada participant nomes podrà presentar una obra.

3.- CONDICIONS TÈCNIQUES I LLIURAMENT

La llengua utilitzada serà el Català i els relats han de ser originals i inèdits. L’extensió màxima serà de dues pagines i podran ser presentats  escrits a ma o amb l’ordinador.

Elsoriginalss’hand’enviar per correu ordinari a Districte de Sant Andreu (Concurs Festa del Comerç Just) Plaça Orfila, 1 08030 Barcelona o per correu electrònic a concursfcjustsantandreu2014@gmail.com. En ambdós casos cal que consti el nom i cognoms de l’autor, categoría i títol del relat i aixícom les dades del centre si s’escau (nom, adreça, telèfon i correuelectrònic). El terminid’admissiófinalitzael dia 4 d’abril de 2014.

4.- PREMIS.

Es premiara un relat de cada categoría i elsconcursantsguanyadorsrebran un val de 30€ per bescanviar a la Cooperativa ABACUS per els seus productes.

5.- JURAT

El jurat estarà format per membres de les entitats que formen el Consell de Solidaritat i Cooperació i persones vinculades al camp de l’educació per al desenvolupament. La seva decisió serà inapel·lable i por declarar desert el concurs.

6.- CONDICIONS LEGALS

Les persones participants assumeixen l’autoria de les seves obres. Els relats passen a ser propietat del Districte de Sant Andreu, que se’n reserva el dret de la distribució i reproducció, en campanyes o publicacions o en la promoció de posteriors edicions del concurs i fent-hi constar sempre l’autoria.

La participació en el concurs implica la total acceptació d’aquestes bases per part dels participants.

One response to “Concurs Literari per un comerç just a Sant Andreu

  1. Retroenllaç: Guanyadores del Concurs Literari per un comerç just a Sant Andreu | Festa del Comerç Just i la Banca Ètica #FestaCJBE·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s