El 8 de maig us esperem a la presentació de la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Les entitats organitzadores us convidem a l’acte inaugural de la XV  Festa del Comerç Just i la Banca Ètica que tindrà lloc el proper 8 de maig a les 11h a l’Aula Polivalent del Mercat de Santa Caterina. (Av. Francesc Cambó 16, Barcelona)

Durant la trobada presentarem el Baròmetre estatal de la Banca Ètica 2013, amb les dades d’estalvi i crèdit en banca ètica, l’estudi “Sí que hi ha alternatives: Experiències de Comercialització Justa a Catalunya”, amb els diferents models d’establiments i/o iniciatives que practiquen una Comercialització Justa en l’àmbit de l’alimentació a casa nostra, i acabarem amb un petit taller/degustació de tapes de comercialització justa a càrrec dels cuiners del restaurant ecològic i sostenibleLasal del Varador, amb productes de proximitat de Can Parcala – Fundació Maresme i L’hort d’en Didac.

La roda de premsa serà el tret de sortida d’una Festa que, sota el lema “Desmarca’t! Hi ha alternatives” se celebrarà a 33 municipis de Catalunya. No et perdis l’espot de la Festa!

Pots veure la convocatòria aquí. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s