Nova publicació “Cafè Ciutat. Municipis pel Comerç Just”

Publicació Café Ciutat, municipis pel Comerç Just

Publicació Café Ciutat, municipis pel Comerç Just

La proposta de comerç just Cafè Ciutat s’ha valorat com a bona pràctica de la cooperació catalana que ja està present a 8 ciutats de Catalunya (Terrassa, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Sant Quirze del Vallès, El Prat de Llobregat, Calella i Sant Adrià de Besòs) i que és el resultat de l’esforç col•lectiu de tots els actors i a tots els nivells. Des de les cooperatives de productors al Sud, passant per l’organització importadora solidària, els ajuntaments catalans que ho impulsen, les entitats locals que hi participen, la Diputació de Barcelona que hi dona suport i sobretot la ciutadania.

La compra del Cafè Ciutat és un gest amb el que cada dia més consumidors i consumidores fan realitat la seva actitud de compromís amb el comerç just i, amb aquesta decisió, contribueixen a fer realitat un món que voldríem que fos cada cop més just i solidari.

A la publicació “Cafè Ciutat. Municipis pel Comerç Just” podreu trobar informació que us ajudi a impulsar aquesta iniciativa al vostre municipi.

Descarrega’t la publicació des d’aquest enllaç “Cafè Ciutat. Municipis pel Comerç Just“.

Per  a més informació: Fundació Grup Tercer Món Mataró (c/ Barcelona 50, 08301, Mataró; 93 796 00 87;  fg3m@gruptercermon-mataro.org)

One response to “Nova publicació “Cafè Ciutat. Municipis pel Comerç Just”

  1. Retroenllaç: Dóna la cara pel cafè ciutat: dóna la cara pel comerç just | Festa del Comerç Just i la Banca Ètica #FestaCJBE·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s