Fira d’Entitats Solidàries i FESTACJBE a Sitges

Programa Sitges ok

 

El proper dissabte, 24 de maig tindrà lloc a Sitges un any més, la fira d’entitats solidàries i la Festa del Comerç Just  i la Banca Ètica. Serà de 16 a 21h al passeig de Sant Sebastià. Hi haurà diferents paradetes amb productes de comerç just, informació sobre la Banca Ètica, stands de diferents entitats solidàries que treballen a la nostra comarca,  i un punt d’intercanvi o troc de productes (Si voleu participar, haureu de portar alguna cosa en bon estat per a intercanviar).

A les 18h, hi haurà l’actuació de Santi Ortiz, que amb el seu espectacle: “Imagina’t…. un món més just!” farà cantar i ballar, fent gaudir a grans i petits. Seguidament, a les 19h es farà la Lectura del Manifest de la Festa del Comerç Just i la Banca Ética, a càrrec de l’escriptora Cèlia Sànchez Mustich. Per acabar, a les 19.30h compartirem una xocolatada molt especial: feta amb xocolata i sucre de comerç just, doblament bona.!!!

Des de Sitges Solidari us esperem a tots i totes per compartir aquesta tarda tan especial!

Pots baixar-te el programa en pdf des d’aquest enllaç [Programa Sitges]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s