Descobreix les guanyadores del Concurs Literari per un comerç just

El Concurs de Relats Curts 2014, convocat per les entitats que formen el Consell de Solidaritat i Cooperació amb la col·laboració del Districte de Sant Andreu, ja té guanyadores i volem felicitar públicament l’Aida Weuly i la Laura Gómez! En aquest post podeu veure les bases del concurs, una de les activitats de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica del passat 10 de maig al districte de Sant Andreu.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’objectiu del concurs és fer reflexionar sobre les actuals injustícies del comerç internacional i l’alternativa que ofereix el Comerç Just i la temàtica d’enguany girà entorn del concepte de Comerç Just i els seus principis (No explotació infantil, Salaris dignes, Respecte al medi ambient, No utilització de productes químics a la terra, Igualtat entre homes i dones i Drets laborals dignes per a tothom)

A continuació podreu llegir els textos de les guanyadores:

Relat de l'Aida Weuly

Relat de l’Aida Weuly

Relat de la Laura Gómez

Relat de la Laura Gómez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s