Diumenge 1 de juny els sabors del món a Santa Coloma de Gramenet

OPI Programa Sabors del món

Una vintena d’expositors participaran diumenge en aquesta mostra que enguany se suma a la celebració de la Festa del Comerç Just 2014 i comptarà amb parades de productes ecològics, de comerç just i de consum responsable.

L’entitat Fondo Comerç organitza aquest diumenge 1 juny, a la plaça del Rellotge (de 10 a 20 hores), la tercera edició de “Els sabors del món”, la mostra gastronòmica que reivindica la diversitat cultural del barri. La gran novetat d’aquest any són els tallers pràctics que s’han organitzat durant tota la jornada, en paral·lel a l’espai d’exposició i de venda de menjar. N’hi haurà de vins, per aprendre a elaborar cervesa artesana, com fer salsa argentina chimichurri, galetes del món, adreçat als més petits. La Unitat UB – Bullipèdia del Campus de l’Alimentació, també hi participarà, organitzant durant tot el dia l’activitat “La volta al món amb caviar d’oli”.

Com cada any, l’espai firal estarà dedicat als establiments i entitats de la ciutat. En total, hi participaran una vintena d’expositors que oferiran als visitants plats típics de les cuines àrab, japonesa, xinesa, peruana, equatoriana, indopakistanesa, nigeriana i armènia, així com de la gastronomia catalana i d’altres parts de l’Estat. Els tastos es podran adquirir per un preu que oscil·larà entre un i tres euros.

“Els sabors del món” se suma a la Festa del Comerç Just 2014 (www.festacj.org) que se celebra cada any a l’entorn del Dia Mundial del Comerç Just. Per aquest motiu, la fira comptarà amb la participació de dues parades que oferiran informació i productes ecològics, de comerç just i consum responsable.

La mostra compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma, de la Unitat-UB Bullipèdia i del Centre de Normalització Linguïstica.

Programa d’activitats de “Els sabors del món”

 • A les 10 hores: Obertura. Taller de decoració de galetes
 • D’11 a 13 hores: Jocs tradicionals, cooperatius i d’arreu del món
 • A les 11 hores: Taller de vins
 • De 12 a 12.30 hores: Taller de salsa argentina chimichurri
 • De 12.30 a 13 hores: Taller de patés vegetals
 • A les 15 hores: Taller de sushi
 • De 17.30 a 18.30 hores: Espectacle musical i d’animació familiar: Karibú. Tastets musicals de Cafè i Comerç Just
 • A les 18 hores: Taller d’elaboració de cervesa artesana
 • De 19 a 19.45 hores: Espectacle musical Big Drums, a càrrec de Camut Band Junior
 • Durant tot el dia: “La volta al món amb caviar d’oli”, a càrrec de la Unitat UB – Bullipèdia
 • A les 20 hores: Tancament

One response to “Diumenge 1 de juny els sabors del món a Santa Coloma de Gramenet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s