Vine a celebrar la Festa a Tarragona!

Programa Festa Comerç Just i Banca Ètica a Sitges

Enguany, les entitats participants (Setem, Oxfam, Una finestra al món, Hammada, Xarxa Eco, Enginyers Sense Fronteres, Comité Óscar Romero, Som Energia, Federació Catalana de Voluntariat Social, AICEC-ADICAE (Associació de Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya), Coop57, Fiare, Xarxa d’Economia Solidària, URV Solidària) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona us convidem a la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a Tarragona.

Al matí comptarem amb activitats ideals per a un públic familiar, i al migdia podrem agafar energies amb un plat de paella agroecològica: perquè el comerç just abarca molt més que la xocolata i el café!

A la tarda, a més del berenar i l’oportunitat per a joves i adults d’aprendre quines són les regles del joc al voltant del petroli amb Enginyers Sense Fronteres, comptarem amb un espectacle teatral de carrer que reflexiona sobre l’explotació dels recursos naturals i que vol exemplificar les dinàmiques perverses entre el Nord i el Sud. Acabarem la festa amb música, de la ma de Susannes Cantautora Rural i els seus col·laboradors, que ens apropen les seves vivències i reflexions en forma de cançons.

A més, hi haurà mercat d’intercanvi i moneda social, exposicions, passi de documentals a la filmo-haima, venda de productes de Comerç Just i parades informatives de banca ètica i economia solidària, a més dels punts informatius de les entitats participants.

Pots baixar-te el programa en pdf des d’aquest enllaç [Programa Tarragona]

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s