Estira del fil…porta la Festa al teu municipi!

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014 a Tarragona

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014 a Tarragona

Un any més engeguem amb molta energia la preparació de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica i us convidem a formar part d’aquesta XVI edició de l’esdeveniment. Us animem a donar a conèixer les alternatives solidàries als sistemes de comerç i finances internacionals als vostres municipis i comarques d’una forma ben senzilla ja que posem a la vostra disposició aquells materials i activitats que pugueu necessitar.

Enguany, el Dia internacional del Comerç Just és el 9 de maig, data orientativa al voltant de la qual podeu celebrar la festa adaptant-la al vostre calendari d’activitats. Les temàtiques centrals d’aquesta edició seran el tèxtil i el gènere, ja que vivim en un país on es gasta al voltant de 437€ en roba per persona i any, però es desconeix que s’amaga darrera de cada una d’aquestes peces de vestir. Així, sota el lema “Estira del Fil”, la campanya comunicativa de la Festa posarà l’èmfasi en descobrir-nos tot allò que l’etiqueta de la nostra roba no ens diu, com per exemple, en quines condicions laborals, de seguretat i higiene treballen les persones que la cusen.

Així, la XVI Festa del Comerç Just i la Banca Ètica seguirà animant a la ciutadania a descobrir i celebrar les alternatives, a “estirar del fil” de les injustícies i a apostar per un comerç i una banca que prioritzin el benefici social, ambiental i el desenvolupament humà. En aquesta notícia es presenta la imatge gràfica i el lema 2015, desitgem que us agradi!

A través d’aquest web, a la secció “Organitza la teva Festa”, us mantindrem informades de tots els avenços i les novetats relacionades amb l’esdeveniment. Ben aviat podreu trobar un catàleg amb propostes concretes d’exposicions, espectacles, videofòrums, tallers i altres activitats per a realitzar durant la Festa al vostre municipi, així com tot el material comunicatiu en format electrònic.

Per a organitzar-la, rebre els materials i gaudir del suport del consorci d’entitats organitzadores, només cal que us adheriu a la Festa omplint aquest formulari!

Organitza la Festa al teu municipi i…estira del fil de les injustícies!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s