Us presentem l’espot de la Festa 2015! Ens ajudes a difondre’l?

Us presentem en primícia el nou espot de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2015 i us animem a que feu difusió a través dels vostres canals fent servir les etiquetes de la Festa: #FestaCJBE o #EstiraDelFil! També podeu proposar la seva emissió a la vostra cadena de televisió local o digital, només cal que contacteu amb coordinacio[@]festacj.org.

 

L’espot, produït un any més per OnPhocus, un col•lectiu de fotògrafs/es i documentalistes que desenvolupen projectes multimèdia de temàtica social, s’emetrà a TV3 i BTV a partir del mes d’abril i fins el 9 de maig, Dia Mundial del Comerç Just.

Desitgem que us agradi i esperem els vostres comentaris!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s