Participa al concurs de selfies nadalenc #MillorComerçJust

En motiu de les festes nadalenques, les organitzacions de la Coordinadora Estatal de Comerç Just (CECJ) hem convocat el concurs de selfies #MillorAmbComerçJust. Per a participar-hi, només heu d’enviar les vostres selfies on es mostri que en aquestes festes heu escollit el Comerç Just com a alternativa de consum responsable.

Podeu fer-vos una foto amb els productes de Comerç Just que hagueu comprat de cara al Nadal o amb aquells més originals o menys coneguts; a la mateixa botiga, amb algun cartell on hi escriviu un missatge sobre el tema o amb qualsevol recurs que transmeti de manera original per què el Comerç Just és una alternativa beneficiosa per qui el produeix i el consumeix.

Penja la teva foto a través de Facebook o Twitter amb l’etiqueta #MillorComerçJust o a través de correu electrònic (coordinadora@comerciojusto.org). Si és la més votada a les xarxes socials pots emportar-te aquesta cistella de productes de Comerç Just valorada en 200€.

Premi Concurs Selfies

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s