De la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a “Som Comerç Just i Banca Ètica”

Enguany, la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica canvia de format i de nom!

L’objectiu principal d’aquesta renovació és convertir la Festa – molt centrada en les activitats realitzades durant la primavera amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just- en una campanya anual que sensibilitzi sobre la importància del comerç just, la banca ètica i l’economia solidària des de diferents espais i en diferents moments de l’any. D’aquesta manera, farem un pas més per articular aquest moviment social i impulsar la comercialització dels productes i serveis que tenen compte la dignitat de les treballadores i la necessitat del canvi social.

Tot i així, la campanya continuarà tenint una presència destacada el Dia Mundial del Comerç Just que enguany se celebrarà el 14 de maig (sempre és el segon dissabte d’aquest mes). A banda de les activitats que s’organitzaran arreu de Catalunya, l’acte central tindrà lloc a Barcelona i partirà de la idea d’una Install Party en què es convidarà les persones assistents a instal·lar-se les alternatives al capitalisme, fent les gestions pertinents amb diferents agents representants del sector de les finances ètiques, el cooperativisme o el programari lliure, entre d’altres.

 

bolafesta-2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s