Sant Quirze del Vallès amb les alternatives el 29 de maig!

Un any més, Sant Quirze del Vallès se suma a la promoció d’alternatives justes i solidàries amb una programació ben completa per al dia 29 de maig. D’11 a 14h del matí, al Parc de les Morisques podreu gaudir d’estands solidaris i de comerç just, jocs i tallers per a tota la família, un vermut solidari…i més!

Però no s’acaba aquí: el 18 de maig a les 17h us podeu apuntar al taller de cuina “tapes i platets amb sabor del comerç just”, dins de la Campanya Jove “Estic boníssim”, al Centre Cívic Torre Julià i amb la col·laboració del Servei de Joventut.

I el 10 de juny, també us animem a afegir-vos al Coffee Break amb el Cafè Sant Quirze a la Fira d’Economia Social del Vallès, a Sabadell.

L’organització (formada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Acció Solidària del Vallès, Ateneu del Món, Cooperación y Ayuda, Fundació Benèfica Quetzal, ONG Nuevos Pasos, Sant Quirze pels Infants i SETEM) us recorda que un model econòmic més just és possible: instal·la’t les alternatives!

 

stquirze2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s