Convo premsa: Arrenca la campanya “Desconnecta’t del capitalisme, instal·la’t les alternatives!”

  • L’acte central serà una Install Party d’alternatives que facilitarà els tràmits a la ciutadania per fer el pas a les iniciatives de consum solidàries
  • El moviment de Comerç Just celebra 30 anys a l’Estat 
  • La banca ètica segueix en auge

(Barcelona, 5 de maig de 2016). La 17a edició de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica -antiga Festa del comerç Just i la Banca Ètica- se celebrarà a més de 30 municipis catalans al voltant del 14 de maig, Dia Mundial del Comerç Just.  Sota el lema Desconnecta’t del capitalisme, instal·lat les alternatives els actes d’enguany se centren en la promoció d’un model econòmic més just. Amb aquest objectiu, el 14 de maig a l’espai Calàbria66 de Barcelona se celebrarà una innovadora activitat: una Install Party d’alternatives de l’economia solidària que ja són una realitat a Catalunya, com ara el comerç just, la banca  ètica i altres serveis en matèria d’energia, telecomunicacions o software.

Convoquem  12 de maig a les 12h a la sala d’actes d’ECOS (c/Casp, 43 baixos, Barcelona) on presentarem:

  • El baròmetre estatal de la Banca Ètica 2015.
  • La publicació Comerç Just: un moviment en auge.
  • Les activitats de la campanya 2016.

La roda de premsa serà el tret de sortida dels actes de la campanya que se celebraran a més 30 municipis de tot Catalunya. No et perdis l’espot!

Confirmació d’assistència i més informació:
Carla Liébana 934415335 / 646355544
comunicacio@setem.org www.comercjustibancaetica.org

Més sobre Som Comerç Just i Banca Ètica
Som Comerç Just i Banca Ètica és una campanya impulsada per un consorci format per SETEM CatalunyaAlternativa 3FiareFETS-Finançament Ètic i Solidari-, OxfamIntermón i la Xarxa d’Economia Solidària.

Per què us convoquem al Grup ECOS?
Per remarcar la temàtica d’enguany i la crida a passar-se a les alternatives de productes i serveis, la roda de premsa tindrà lloc al local d’un dels projectes més representatius de l’Economia Solidària. El grup ECOS és un grup de cooperatives i entitats de l’economia solidària que treballen en sectors d’activitat diversos i que té com a objectius enfortir i desenvolupar les organitzacions sòcies, procurar el benestar de les persones que les integren i contribuir a la creació del mercat social. Actualment són 14 organitzacions sòcies, que donen feina estable a un centenar de persones i agrupen 7.200 persones sòcies de consum. En finalitzar la roda de premsa, hi haurà una visita al local per poder prendre imatges i conèixer les alternatives que acull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s