Se celebra la primera Install Party d’alternatives de l’economia solidària a Barcelona

En menys d’una hora es podran recórrer 7 parades per desconnectar-se del capitalisme: finances ètiques, energia, telefonia, assegurances, comerç just, programari lliure i altres opcions

El dissabte 14 de maig, Dia Mundial del Comerç Just, la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica durà a terme el seu acte central al Centre Cívic Calàbria66 de Barcelona. Sota el lema Desconnecta’t del capitalisme, instal·lat les alternatives i amb l’objectiu de promoure un model econòmic més just es durà a terme una Install Party d’alternatives de l’economia solidària.

Es proposa fer un recorregut amb set parades (finances ètiques, energia, telefonia, assegurances, comerç just, programari lliure i altres opcions), que es podrà fer en menys d’una hora. Per fer el canvi dels serveis tradicionals a les alternatives, cal portar les dades bancàries i un comprovant de titularitat, l’última factura de llum i/o telèfon (segons el servei que es vulgui contractar). Per passar-se al programari lliure, cal portar un ordinador buit i fer abans una còpia de seguretat de tot el seu contingut.

El 14 de maig a l’espai Calàbria 66 (c/Calàbria núm 66) de Barcelona, d’11 a 14 i de 17h a 20h la 1a Install Party de l’Economia Solidària

 Les iniciatives que es trobaran a l’acte i amb les quals es podrà de cada sector són Fiare i Oikocrèdit (banca ètica), Som Energia (energia), Eticom – Som Connexió i Fairphone (telecomunicacions), Arç Cooperativa (assegurances), Alternativa3 i Oxfam Intermon (comerç just), mésOPCIONS(altres alternatives) i diversos col·lectius divulgadors del programari lliure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s