La Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, present a la II Fira de Consum Responsable, Economia Social i Solidària

Enguany, la Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica serà present a la II Fira de Consum Responsable, Economia Social i Solidària que se celebrarà el proper 17 de desembre. La mostra, organitzada pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social, Solidària i de Consum de l’Ajuntament de Barcelona, es trobarà a la Plaça de Catalunya fins el 04 de gener.

En aquesta edició i durant tota la Fira, trobareu un estand de Som Comerç Just i Banca Ètica des d’on oferirem informació sobre productes de comerç just i serveis de banca ètica. FETS seran els encarregats de facilitar-vos l’assessorament i la informació sobre banca ètica. També podreu comprar productes d’Oxfam Intermon i Alternativa3, tant d’alimentació com altres productes de comerç just, així com cistelles  regal.

Però això no és tot, també podreu gaudir d’una Install Party d’Alternatives, que se celebrarà dissabte 17 i dimarts 27 de desembre, i des d’on us facilitem l’oportunitat de passar-vos a diversos serveis de l’Economia Solidària en els camps de les finances, llum, telefonia, Internet, informàtica, premsa, assegurances i d’altres. Només heu de venir amb les dades bancàries i un comprovant de titularitat, i l’última factura de llum i/o telèfon i en no més d’una hora us haureu desconnectat del capitalisme!

Trobareu la Install Party en els següents horaris: dissabte 17 d’11h a 15h i de 16h a 20:30h i dimarts 27 de 16h a 20:30h.

somcjbe

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s