Participa al sorteig del 25è aniversari d’Alternativa3!

Alternativa3, membre del consorci que impulsa la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, celebra aquest any 2017 el seu 25è aniversari.

Aquesta cooperativa ja porta 25 anys oferint alternatives responsables, sostenibles i de qualitat als productes de consum habitual especialment al cafè, cacau i sucre. Per celebrar-ho, ens donen un bon motiu per somriure: el llançament del sorteig “Aconsegueix un any de comerç just gratis”. Participar és molt fàcil: només els has de fer arribar quatre codis de barres dels seus productes.

Les companyes d’Alternativa3 porten 25 anys treballant per un món millor, amb menys desigualtats i menys pobresa. Creuen en el poder que com a consumidores tenim per millorar la realitat i per això elaboren productes que cuiden i respecten les persones que els conreen, les persones que els elaboren, les persones que els gaudeixen i també la naturalesa.
Participar al sorteig és molt senzill:
Reuneix 4 codis de barres dels cafès mòlts, càpsules o liofilizados d’Alternativa3
Envia per correu postal els 4 codis de barres i les teves dades personals (Nom i cognom, mail, telèfon,..) a l’adreça: Alternativa3, Carretera de Castellar 526. 08227 – Terrassa (Barcelona).

Pots fer els teus enviaments fins al 30 de novembre del 2017 (el sorteig es realitzarà el 19 de desembre del 2017). Consulta les bases del sorteig aquí.

#SomriuAlterNativa3

cartell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s