Sant Boi de Llobregat celebra el Dia Mundial del Comerç Just el dissabte 13 de maig

Un any més, Sant Boi de Llobregat celebrarà la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica en moti del Dia Mundial del Comerç Just, el dissabte 13 de maig de 10h a 14h a la Plaça Catalunya, amb la següent programació:

10 a 14h Fira d’entitats de cooperació i solidaritat i Mostra de productes de comerç Just. Entitats participants: Associació d’Amistat San Miguelito-Sant Boi, Associació Compassió i Vida, Cooperacció, Desos Opció Solidària, Ensenyament Solidari, Fundació Kassumay, Fundació Pau i Solidaritat, Fundació Vicente Ferrer, Grup de Suport amb el Colectivo de Mujeres de Matagalpa i Vols Voluntariat Solidari. Les entitats informaran sobre els seus projectes de cooperació i vendran productes i artesania. Hi participaran també els col·lectius d’artesania Art per Arti WeArt.

10 a 14h La CafeteraBike, especialitzada en cafè de proximitat, ecològic i de temporada per endur.

10,30 a 12h Taller de Circ a les Golfes, una proposta lúdica, divertida i participativa adreçada a totes les edats i que té com a propòsit la descoberta de les diferents tècniques de circ. A càrrec de Los Herrerita

10 a 13h Espai de jocs: tallers de manualitats solidàries i maquillatge.

12h Lectura del manifest, a càrrec de les entitats.

12,30h Bon Profit! Un espectacle de teatre i titelles sobre alimentació saludable i consum de proximitat, a càrrec de la Companyia Tanaka.
diptic cara externa SantBoi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s