Ruta teatralitzada per denunciar els abusos de les multinacionals a Tarragona

 

IMG_20170520_120057

La campanya Som Comerç Just i Banca Ètica va organitzar dissabte 19 de maig a les 20 hores una ruta teatralitzada contra la vulneració de drets humans del comerç global a la Rambla Nova de Tarragona.

La ruta, que també es va realitzar el passat 13 de maig al Passeig de Gràcia de Barcelona, va fer diverses parades davant de comerços de diferents sectors (l’alimentació, la banca, el tèxtil i l’electrònica) per denunciar que les guerres i l’explotació humana i de recursos acaben als aparadors dels carrers amb total impunitat, amb la protecció de lleis, tractats internacionals, inacció o complicitat política. El grup Tornavís Teatre va dinamitzar la ruta mentre explicava les denúncies i les alternatives de forma teatralitzada.

A més de la ruta de divendres, el dissabte 20 de maig es va realitzar durant tot el dia a la mateixa Rambla Nova una nova edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. En aquest acte hi va haver tota mena d’activitats com ara exposicions, jocs infantils, xerrades, una fira d’entitats i concerts. En aquesta mateixa Festa, es va celebrar una Install Party d’Alternatives, en què es va convidar a les participants a apuntar-se en entitats comerç just i banca ètica com ara Som Energia, Som Connexió, etc.

El mateix dissabte 20 de maig a les 10 hores al Teatre de Tarragona, també en el marc de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica es va realitzar una sessió oberta del Postgrau de “Cooperació, desenvolupament i innovació social” de la URV Solidària.

Aquí podeu veure un recull de fotos dels dos dies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s