Manresa promou el comerç just i la banca ètica a la II Mostra d’Economia Social i Solidària

Captura de pantalla 2017-06-01 a la(s) 11.49.59.pngEl dissabte 3 de juny es celebra durant tot el dia la II Mostra d’Economia Social i Solidària de Manresa, a la Plaça Sant Domènec de 11 a 21 hores.

Es tracta d’un espai de trobada i intercanvi d’entitats socials, cooperatives i associacions solidàries en la qual es realitzen diferents activitats, moltes d’elles de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica per promoure el comerç just i la banca ètica en el marc del Dia Mundia del Comerç Just.

Durant els dies, les assistents podran gaudir d’un tast de cacau de comerç just de la mà d’Alternativa3, a les 11 h, una tertúlia amb Pam a Pam i l’Ateneu Cooperatiu a les 18 h o una mostra de productes tèxtils a càrrec d’entitats socials a les 18:30 h, entre d’altres activitats.

Abans de la Mostra, per escalfar motors i posar sobre la taula molts elements a favor d’una economia humanitzada, Manresa ha rebut la visita d’un “padrí” d’excepció: l’economista Christian Felber, impulsor del concepte d’”economia del bé comú”,  va fer una conferència sobre “Nous valors per a l’economia” el dimecres 31 de maig a les 19:30 hores al Teatre Conservatori.

La Mostra està organitzada per les regidories de Dinamització Econòmica, Ocupació, Cooperació i Cohesió Social de l’Ajuntament de Manresa, amb el Consell Municipal de Solidaritat, l’Ateneu Cooperatiu, l’Associació Josep M. Cunill i Solà pel consum responsable i el comerç just al Bages, Treballem bé, Ecoxarxa i la Xarxa d’Inclusió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s