El Comerç Just i la Banca Ètica serà present a la III Fira de Consum Responsable de Barcelona

15625786_1056975714412792_674476760544024790_o.jpgDel divendres 22 de desembre al 4 de gener (exceptuant els dies festius) la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica serà present a la III Fira de Consum Responsable de Barcelona, que se celebra per tercer any a la Plaça Catalunya de Barcelona. A la parada de la campanya hi trobareu els productes més habituals del comerç just així com cistelles i regals. També podràs informar-te sobre les diferents alternatives de la banca ètica i dels serveis que ofereix.

El dissabte 23, a la mateixa parada, es presentaran les dades de l’Informe del Comerç Just a l’Estat espanyol 2016, que il·lustra un increment notable de les vendes del sector (horari per confirmar).

Per sobre de tot, recordem que deixar-nos portar pel consum induït propi d’aquestes dates agreuja l’explotació laboral i els problemes medioambientals arreu del món. És per això que cal tenir sempre un punt de vista crític i conscient sobre el consum de productes i serveis que fem, preguntant-nos què és el que realment necessitem i quines condicions laborals i medioambientals hi ha al darrere d’aquests articles i empreses. En aquest sentit, les campanyes Roba Neta, Banca Armada o Electronics Watch ens ajuden a conèixer aquesta realitat d’explotació mundial; per altra banda, les campanyes Som Comerç Just i Banca Ètica i Pam a Pam ens ajuden a conèixer les alternatives existents des de l’economia solidària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s