Nova Install Party d’alternatives a El Vendrell

No et perdis la Install Party d’alternatives ètiques que es cel·lebra a El Vendrell el 7 d’abril de 10 a 14h al Local Nens del Vendrell (Av. Riera de la Bisbal, 22). Està organitzada pel grup de compra Les Garrofes del Vendrell, amb la c ol·laboració de l’Ateneu CoopCamp i la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica.

Membres d’ARÇ CooperativaSom EnergiaSom ConnexióLes Garrofes del VendrellAteneu CoopCampMés Opcions Consum Responsable i més entitats seran presents per informar-te i t’ajudaran a contractar els serveis per desconnectar-te del capitalisme!

A més, es faran dues xerrades sobre consum : una en què es donaran opcions de consum conscient a càrrec de MerCAT cooperatiu ecològic (6 d’abril, 19 h, Biblioteca Terra Baixa) i una altra sobre opcions de consum responsable a càrrec de MésOpcions.

Desconnecta’t del capitalisme i instal·lat les alternatives!

Install Party El Vendrell_web_SENSE_f (1).jpg

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s