Llegeix el Diari de la Revolució de les Butxaques Públiques!

Dbtz6qMX4AE2EJfJa podeu consultar la versió digital del Diari de la Campanya 2018, La Revolució de les Butxaques Públiques! La versió en paper la trobareu a les diverses activitats descentralitzades de la campanya als municipis i encartat en l’edició de dissabte dia 5 de maig del Diari ARA.

En aquest diari, a més del manifest de la campanya, trobareu una entrevista a l’advocat Sergi Corbalán, director de Fair Trade Advocacy Office, que explica que “El compromís municipal amb la compra pública justa suposaria una bona pràctica per a la ciutadania”. També podreu trobar una breu informació de l’acte central de la campanya del dijous 10 de maig a les 11h a plaça Sant Jaume i les claus de la petició online per exigir als ajuntaments el compromís amb el comerç just i la banca ètica. A més, al diari s’explica diversos exemples de compra pública ètica en l’àmbit del comerç just a Catalunya, l’Estat Espanyol i Europa; i es destaquen les dades més importants del comerç just i les finances ètiques del darrer any.

Feu-li una ullada! Revolucionem les butxaques públiques!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s