Sant Adrià de Besòs programa diverses activitats pel mes del Comerç Just

image_preview.jpeg

El mes de maig, la Regidoria de Solidaritat de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs impulsa activitats per fomentar i donar a conèixer el comerç just.

Els divendres del mes de maig, de 10:30 a 12:30 h, a l’estand que l’Ajuntament ha instal·lat al Mercat Municipal, hi haurà informació sobre productes de comerç just de la campanya i les persones que s’hi apropin podran fer una degustació del cafè Sant Adrià.

Entre les activitats programades s’organitzarà el taller gratuït Tapes i platets amb sabor de Cafè del Comerç Just, el dia 30 de maig a les 17 h, en l’espai Cuina al Mercat.

S’organitzarà també una Visita a la torradora de cafè de comerç just, d’Alternativa3, el dimarts 22 de maig. La sortida, en autocar, serà a les 9.15 h davant de l’Ajuntament de Sant Adrià. La visita començarà amb una introducció al comerç just, s’explicarà el cicle del cafè des de l’origen fins arribar al consumidor, i es mostraran les diferències entre comerç just i comerç convencional. La segona part de la visita a la torradora d’Alternativa3, permetrà veure de primera mà el procés complet del cafè, des de la matèria primera (cafè verd) fins a arribar al producte acabat, que és el cafè envasat al buit que trobem a la botiga. Per acabar, hi haurà una petita degustació de productes de comerç just.

Les activitats clouran el dissabte 9 de juny amb la XVIII Jornada del Medi Ambient Comerç Just i Energia Sotenible a partir de les 17:30 h a la plaça de la Vila.

Consulta la resta d’activitats als municipis aquí!

Si vols organitzar activitats de la campanya al teu municipi en qualsevol moment de l’any, entra aquí i t’ajudarem amb recursos i idees!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s