Montcada i Reixac celebra durant la Festa Major la Fira del Comerç Just i la Banca Ètica

Comerç-just.jpg

La Revolució de les Butxaques continua! El 19 de maig, Montcada i Reixac celebra les activitats principals per fomentar el comerç just i les finances ètiques en el marc de la Festa Major!

Les activitats es faran durant tota la jornada del dia 19, amb tallers, contacontes i exposicions al matí i un espectacle familiar, a la tarda.

La fira del pròxim dissabte, 19 de maig, en el marc de la Festa Major de Montcada i Reixac 2018, serà l’acte central de les activitats sobre el comerç just i la banca ètica que enguany organitza l’Ajuntament de la ciutat.

El programa arrenca aquest dijous, dia 17, amb una visita a la fàbrica de cafè de Terrassa i continuarà dissabte, amb diverses accions que es fan a l’espai davant l’escola La Salle.

De 10 a 14 h i amb la col·laboració de la Biblioteca Elisenda, hi haurà jocs de gran format, de taula, el taller ‘Just o injust, tria la teva aventura’, un contacontes, una exposició, tallers de xapes, crispetes, una haima amb te i venda de productes de comerç just. Les entitats que hi seran presents són Creu Roja, Aldees Infantils, SETEM Catalunya, Casa Amaziga i Montcada Solidària. A les 18 h haurà l’espectacle familiar ‘Karibú’, produït per SETEM Catalunya.

Una altra de les propostes en el marc d’aquest programa és un taller de cacau de comerç just, que tindrà lloc el 24 de maig al Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10) i el 31, al Casal de la Mina. L’activitat és gratuïta i en ambdós casos, de 17.30 a 18.30 h. Per fer la inscripció cal adreçar-se directament a l’equipament on es vol fer el taller.

El 30 de maig hi haurà un taller gratuït de cafè de comerç just al Centre Cívic l’Alzina, de 18.30 a 19.30 h. Durant maig i juny hi haurà quatre tallers de teatre al Centre Obert Can Sant Joan i amb alumnes de quart d’ESO de les escoles la Salle i Ginesta.

Consulta la resta d’activitats als municipis aquí!

Si vols organitzar activitats de la campanya al teu municipi en qualsevol moment de l’any, entra aquí i t’ajudarem amb recursos i idees!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s