Manresa celebra el Dia del Comerç Just dins la Setmana de l’Economia Social i Solidària

 

La capital del Bages celebra del 28 de maig fins el 2 de juny la Setmana de l’Economia Social i Solidària, organitzada per l’Ajuntament de Manresa i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, amb un munt d’activitats cada dia.

El 21 de maig ja es va celebrar la xerrada “HEM APRÈS DE LA CRISI? PERILL DE RIQUESA EXTREMA”, com a activitat prèvia. En ella intervé el director d’IOxfam Intermon a Catalunya Francesc Mateu, que presentarà els darrers informes de l’ONGD que parlen de “riquesa extrema” i ens acostarà dades, però també un bon gruix de propostes al nostre abast per fer un canvi de timó cap a una economia a favor de les persones. Hi haurà un tast de cafè de Comerç Just abans de començar l’acte!

El dissabte 2 de juny serà quan es concentri el gruix dels actes, amb la 3a Mostra d’Economia Social i Solidària de Manresa, que aquest any a part d’ampliar en dies, també canvia d’espai per donar cabuda a més activitats i es trasllada a tocar del riu, a l’entorn de la Fàbrica dels Panyos.

Dins de la programació, hi haurà una xocolatada de comerç just i coca artesana i diverses activitats per fomentar el comerç just i la banca ètica.

Al web de l’Economia Social i Solidària del Bages trobareu tota la informació.

Consulta la resta d’activitats als municipis aquí!

Si vols organitzar activitats de la campanya al teu municipi en qualsevol moment de l’any, entra aquí i t’ajudarem amb recursos i idees!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s