Els plens de Valls i Montcada i Reixac se sumen a la Revolució de les Butxaques Públiques

fotografia_ple_maig.jpegEl ple municipal de Valls celebrat el dilluns 28 de maig ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals excepte el PP una moció presentada per la Crida per Valls-CUP d’adhesió a la campanya «La Revolució de les Butxaques Públiques».

Pel que fa als acords de la moció, aquests demanaven, per exemple, incorporar clàusules que valoressin positivament aquells proveïdors de béns o serveis que aposten pel comerç just o apostar de forma clara per la banca ètica des de l’Ajuntament de Valls.

MONTCADA I REIXAC TAMBÉ S’HI ADHEREIX

Fa uns mesos, el 20 de març, la Junta del Govern Local de Montcada i Reixac va aprovar per unanimitat l’adhesió a la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica 2018, per tal de donar més visibilitat a les activitats de la campanya. A més, va manifestar la voluntat d’incloure clàusules socials de Comerç Just i Banca Ètica, per tal de promoure el consum i la compra pública ètica i responsable.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s