Arriba la IV Desfilada de Roba Sostenible a la FESC 2018

És possible vestir-se amb criteris solidaris i sense col·laborar amb l’explotació laboral ni posant en perill els drets humans? Sí. Per demostrar-ho, organitzem de nou la Desfilada de Roba Sostenible, que tindrà lloc el pròxim 27 d’octubre a les 20:30 hores en el marc de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) 2018.

EstiraElFil18_cartell_web

En aquesta desfilada, que enguany arriba a la 4a edició, les diferents marques participants exposaran la seva roba, produïda seguint diversos criteris d’Economia Solidària, com el respecte als drets laborals i medioambientals. D’aquesta manera, les presents coneixeran els criteris de l’Economia Solidària emprats per produïr la roba presentada i la podran adquirir als stands dels productors presents a la FESC. També es repartirà un catàleg amb informació de les marques participants

Properament donarem tota la informació sobre quines són les marques i botigues de roba participants a la Desfilada de 2018!

La IV Desfilada de roba sostenible s’emmarca en la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica (impulsada per SETEM Catalunya, la XES, Alternativa3, FETS, FIARE i Oxfam Intermon) i està coorganitzada amb l’alumnat de l’Institut Salvador Seguí. Sense aquesta col·laboració, la desfilada no seria possible, ja que els i les joves estudiants s’encarreguen directament de la interlocució amb les marques participants, de l’elecció de l’estilisme i de la posada en escena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s