L’alumnat de l’Institut Salvador Seguí organitza un any més a la IV Desfilada de Roba Sostenible

salvador_segui_desfilada18L’alumnat dels Cicles Formatius d’Assessoria d’imatge personal i corporativa, Caracterització i Perruqueria de l’Institut Salvador Seguí col·laboren en l’organització de la IV Desfilada de Roba Sostenible, una de les activitats de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica dins la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC).

La desfilada tindrà lloc el dissabte 27 d’octubre a les 20:30h a la Fabra i Coats. Sense aquesta col·laboració, la desfilada no seria possible, ja que els i les estudiants s’encarreguen de la interlocució amb les marques participants, de l’elecció de l’estilisme i de la posada en escena.

salvadorsegui_desfilada18_crn

Aquesta setmana, els hem explicat com funciona aquesta desfilada, quins són els criteris que ha de complir la roba sostenible i quines marques participen a l’esdeveniment. També hem mostrat les vulneracions de drets humans i ambientals que hi ha al darrere de la indústria tèxtil i que es denuncien a través de la Campanya Roba Neta.

Esteu convidades i convidats a la Desfilada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s