SPP: més que un segell pels petits productors de Comerç Just

photo5773944640658059245

El dissabte 9 de març vam poder conèixer de primera mà la missió i característiques del Símbolo de Pequeños Productores, en un Cafè-Tertúlia organitzat per LaCoordi i OikoCrèdit Catalunya al Grup ECOS, en què va intervenir Jeronimo Pruijn, director de SPP Global, i David Díaz de Quijano, coordinador d’OikoCrèdit a Catalunya. L’acte va ser presentat per Anna Bardolet, coordinadora de LaCoordi.

En Jeronimo Pruijn va explicar què és i com funciona el Símbolo de Pequeños Productores, un segell que representa una aliança entre petits productors organitzats per construir un mercat local i global que valora la identitat i les aportacions econòmiques, socials, culturals i ecològiques de les Organitzacions de Petits Productors i els seus productes. El SPP representa la identitat dels petits productors organitzats de Comerç Just, i compta amb un sistema de certificació independent per garantir al consumidor que els productes són provinents d’autèntiques organitzacions democràtiques i autogestionàries de petits productors, produïts sota criteris de sostenibilitat econòmica, social, cultural i ecològica, i comercialitzats sota condicions justes.

El director de SPP Global va recordar que aquesta plataforma és més que un segell, ja que té entre els seus objectius princpals millorar les perspectives de vida i benestar a través del treball col·lectiu i corresponsable entre els petits productors, consumidors i altres actors del mercat i de la societat.

L’acte estava emmarcat en la Setmana del Consum Responsable, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona del 9 a 17 de març.

photo5773933907534786252.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s