Participem a la Trobada 2019 del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores

FSMETLaCoordi participem en la preparació del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores, un procés de confluència dels diferents moviements de l’economia alternativa, que anomenem economies transformadores, a un nivell local i internacional., que es celebrarà l’any 2020 a Barcelona.

En aquest procés, serem presents el 5, 6 i 7 d’abril a la Trobada 2019 de treball amb entitats vinculades a les economies transformadores, xarxes i moviments a nivell local i internacional. Aquesta primera trobada serà un moment per a reconèixe’ns entre els diferents actors, establir els reptes a debatre i el procés fins el 2020. També es pretenen acordar els plans de treball, model de governança i validar els passos a seguir.

LaCoordi participarem en el grup d’Economia Social i Solidària, aportant la nostra visió sobre el Comerç Just i les Finances Ètiques.

Consulteu el programa de la Trobada 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s