[TAULA RODONA] Impactes de polítiques comercials en les dones i alternatives des del Comerç Just i les Finances Ètiques

taula_rodonaEn el marc de la campanya “Posa el #FiltreLila pel Dia Mundial del Comerç Just de LaCoordi – Comerç Just i Finances Ètiques, organitzem la taula rodona “Els impactes de les polítiques comercials i d’inversió en les dones i les alternatives des del Comerç Just i les Finances Ètiques”. Serà el 3 de Maig a les 18:30h a l’Espai Consum Responsable de Barcelona! (Ronda Sant Pau 43-45, Barcelona)

Hi participaran:

  • Rosa Ortiz, membre de la campanya No als Tractats de Comerç i d’Inversió, que presentarà el llibre A qui beneficien els tractats de comerç i inversió? Una anàlisi amb perspectiva feminista”, escrit per ella i Cristina Pina.
  • Maria Mercedes Alemán, responsable de comunicació d’Aldea Global a Nicaragua i experta en projectes i campanyes de Gènere, Desenvolupament i Comunicació.
  • Maria Fernández, presidenta de LaCoordi que presentarà l’informe Models d’activitat comercial que apoderen les dones: perspectives i inspiració de les organitzacions de Comerç Just, realitzat per l’Organització Mundial del Comerç Just en el marc del projecte europeu “Trade Fair, live Fair”.
  • Clara Soler, de Fiare Banca Ètica que explicarà com les Finances ètiques poden ser una eina local i global per a l’apoderament de les dones.

Presenta: Carme Gual, Directora de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

* Entrada lliure. Confirmació d’assistència a coordinacio@lacoordi.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s