Presentem un informe sobre Comerç Just i apoderament de les dones

portada_quadern9CJ.png

Presentem l’informe Models d’activitat comercial que apoderen les dones: perspectives i inspiració de les organitzacions de comerç just, un informe realitzat per l’Organització Mundial del Comerç Just i la Coordinadora Estatal de Comercio Justo i editat en català per LaCoordi. S’ha dut a terme dins del projecte europeu Trade Fai, live fair.

L’informe se centra en l’anàlisi de diverses organitzacions de Comerç Just de diversos països (Bèlgica, Xile, Equador, Etiòpia, Índia, Indonèsia, Kenya i Nepal), en particular, de las bones pràctiques que desenvolupen en matèria d’igualtat de gènere i apoderament de les dones. Així mateix, les organitzacions plantegen els seus reptes futurs en aquesta àrea.

Podeu llegir i descarregar l’informe complet aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s