Sant Quirze del Vallès impulsa la festa del Comerç Just amb una taula rodona sobre consum conscient

El proper dijous 16 de maig Sant Quirze del Vallès organitza la taula rodona sobre consum conscient en el marc de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.

A les 19 hores a la sala Brossa de la Patronal es trobaran l’Arcadi Oliveres -Economista i activista per la justícia social i la pau-, Nina González -Coordinadora de FETS- Finançament Ètic i Solidari-, Jordi Rojas -OPCIONS-, i Ferran Agulló -Fundació La Dinamo- per parlar sobre què significa el consum conscient, quines alternatives econòmiques existeixen al nostre voltant, i quina diferència podem fer sobre la nostra comunitat mitjançant el consum responsable. Aquesta taula estarà moderada per Albert Segura, director del programa “Solidari” i s’emmarca en la campanya de LaCoordi “Posa el filtre lila: per la igualtat, tria comerç just”.

L’acte ha estat organitzat per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, la Mesa de Solidaritat de Sant Quirze del Vallès, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, Teler Cooperatiu, Producció i Consum Vallès i la cooperativa l’Estraperlo. Ha col·laborat la Diputació de Barcelona i LaCoordi.

Consulta la resta d’activitats als municipis aquí!

Si vols organitzar activitats de la campanya al teu municipi en qualsevol moment de l’any, entra aquí i t’ajudarem amb recursos i idees!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s