Arriba la Primavera Solidaria d’Esplugues de Llobregat

Un any més, el Consell Municipal de Cooperació, amb la col·laboració de les entitats d’Esplugues, han organitzat múltitud d’activitats emmarcades a la primavera solidaria per tal de visibilitzar i sensibilitzar envers els valors de la solidaritat, el comerç just i els drets humans per tal de relfexionar al voltant de les relacions desiguals que encara persisteixen entre el nord i el sud global. Aquest any, es posa l’èmfasi sobre la crisi humanitària dels refugiats i què es pot fer des de la cooperació.

Festa de la Solidaritat i del Comerç Just

Aquest dissabte 18 de maig durant el matí d’11 a 14h a la plaça Santa Magdalena es celebra la 19a Festa de la Solidaritat i 16ª Festa del Comerç Just, de la mà de la Fundació Santa Magdalena. Durant tot el matí podreu trobar les entitats de solidaritat del municipi així com el punt de trobada de voluntariat i suport associatiu.

Programa:

11:30h Tablada a càrrec de l’entitat Drum.farà una tabalada.

12h Lectura del Manifest de Comerç Just.

12:30h Lliurament dels premis del Concus de dibuix de comerç just i solidaritat en els quals han participat les escoles d’Esplugues.

Exposicions i xerrades

Del 20 al 27 de maig es mostrarà l’exposició Cuir i Calçat a Bangla Desh: el cost real de la seva producció de Setem Catalunya al CEM Les Moreres.

Per més informació respecte les activitats del mes de maig, visita el següent enllaç!

Consulta la resta d’activitats als municipis aquí!

Si vols organitzar activitats de la campanya al teu municipi en qualsevol moment de l’any, entra aquí i t’ajudarem amb recursos i idees!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s