Èxit de la II Fira d’Economia Solidària, Comerç Just i Finances Ètiques a Tarragona

Dissabte 11 de maig es va celebrar a Tarragona el Dia del Comerç Just i les FInances Ètiques, compartint l’espai amb la Segona Fira de l’Economia Social i Solidària del Camp de Tarragona. L’activitat, organitzada per la delegació del Camp de Tarragona de SETEM Catalunya i l’Ateneu CoopCamp, amb la col·labopració de LaCoordi, la Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques, va ser una jornada intensa on el públic va poder conèixer les diverses entitats i cooperatives del territori que lluiten en el seu dia a dia per reduir tant les desigualtats globals com les que ens toquen de més a prop.

Des de bon matí vam comptar amb la presència de les companyes del Far Cooperatiu per dinamitzar l’espai, amb tours per la fira i l’introducció d’una Targeta del Consum Responsable, per apropar les iniciatives al públic, va estar amb nosaltres també Maria Mercedes Alemán, responsable de comunicació de la cooperativa de comerç Just Aldea Global, a Nicaragua, realitzant una petita xerrada sobre l’impacte que té l’aplicació dels criteris del Comerç Just en les condicions de treball de les dones camperoles.

El dia ens va acompanyar i vam gaudir d’un vermut amb música feminista de la mà de Dj Jazz i begudes artesanes i de proximitat, i a la tarda vam poder reflexionar sobre com prenem les decisions a les nostres entitats amb l’obra de teatre-fòrum l’Assemblea de la companyia El Timbal. Per acabar la jornada vam gaudir d’un concert de la cooperativa Estudi de Música de Tarragona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s