FESTA DE COMERÇ JUST A SANT QUIRZE DEL VALLÈS

La fira que es celebrarà el diumenge 19 de maig al Parc de les Morisques, s’emmarca en la Festa de Comerç Just i les Finances Ètiques que des de fa anys s’organitza al municipi des de la Mesa de Solidaritat i Cooperació amb la col·laboració d’entitats socials locals. Enguany la fira s’emmarca sota la mirada del consum responsable on el passat 16 de maig es va iniciar la campanya a la taula rodona sobre consum conscient on reflexionar al voltant de les diverses alternatives existents al nostre abast.

La Fira de Consum Conscient serà d’ 11 a 14 h on trobareu més de 30 entitats socials, de comerç just, economia social i solidària, i finances ètiques per tal de visibilitzar les múltiples propostes i projectes que permeten a la ciutadania un canvi en els seus hàbits de consum d’acord als principis de justícia social.

A més, La Coordi participarà amb la Caravana Itinerant del Comerç Just i les Finances Ètiques amb el taller Posa el filtre lila! Per la igualtat, tria comerç just! No us ho podeu perdre!

Podeu consultar tot el programa de la festa aquí.

Consulta la resta d’activitats als municipis aquí!

Si vols organitzar activitats de la campanya al teu municipi en qualsevol moment de l’any, entra aquí i t’ajudarem amb recursos i idees!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s