Molins de Rei i la Festa de la Cooperació i el Comerç Just

Aquest divendres 17 de maig a partir de les 17:30h celebrem a la plaça del Palau la Festa de la Cooperació dins les Festes de Primavera de Molins de Rei.

Aquest any trobareu diverses propostes artísituqes, teatre i danses per a tots els públis, que vestiran d’art local la festa de la cooperació i el comerç just d’art. Per començar, la companyia Filigranes realitzarà l’espectacle familiar Freak Frack. Per continuar, dos espectacles de dansa, una de Bollywood, a càrrec de la Kaverna de Molins i l’altre de danses del Paraguai, a càrrec de l’Acadèmia Virgen de Caacupé y el Elenco Danza Reseda Poty.

El comerç just estarà present de la mà de l’Associació de comerç just de Molins de Rei i la Caravana Itinerant del Comerç Just i les Finances Ètiques de La Coordi. Podreu tastar els productes de comerç just, els més petits praticipar al taller infantil “Posa’t el fitre lila! Per la igualtat, tria começ just!” i es farà la lectura del manifest que enguany vol visibilitzar els impactes del comerç just envers les dones.

Consulta la resta d’activitats als municipis aquí!

Si vols organitzar activitats de la campanya al teu municipi en qualsevol moment de l’any, entra aquí i t’ajudarem amb recursos i idees!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s