Sant Adrià del Besòs presenta la XIX Jornada d’ambient, consum responsable i energia sostenible i comerç just

El proper mes de maig se celebra el Dia Internacional del Comerç Just. L’Ajuntament de Sant Adrià s’ha adherit un any més, a la XX Campanya pel Comerç Just i les Finances Ètiques, que enguany porta el lema Posa el filtre lila! Per la igualtat, tria Comerç Just, en el marc de les XIX Jornades de medi ambient, energia sostenible i consum responsable.

Per aquest motiu, al llarg del mes de maig s’organitzaran a Sant Adrià activitats sobre comerç just, com el tast del Cafè Sant Adrià al Mercat Municipal, els divendres del mes de maig, de 10.30 a 12.30 h.

Amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just, a Sant Adrià s’organitza cada divendres del mes maig, al Mercat municipal d’abastaments, una mostra de productes de comerç just, amb informació i tast del Cafè Sant Adrià.

Les jornades es tanquen el proper dissabte 8 de juny a la Plaça de la Vila de 17:30h a 21h on es realitzaran activitats per a tots els públics, informant i implicant la ciutadania en accions pel medi ambient, l’ecologia, el consum responsable, el comerç just i les finances ètiques.

No us ho perdeu!

Consulta la resta d’activitats als municipis aquí!

Si vols organitzar activitats de la campanya al teu municipi en qualsevol moment de l’any, entra aquí i t’ajudarem amb recursos i idees!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s