Manresa organitza la Festa del Riu i la cultura i l’economia transformadora i el Comerç Just

Enguany la Festa del riu i la Mostra d’Economia Social i Solidària s’han unificat i evolucionat cap a un model més participatiu i transversal, i sumant més agents en l’organització. Així, s’ha creat la setmana de la cultura i l’economia transformadora del Bages, on trobareu diverses activitats culturals, xerrades, cursos i jornades al voltant de l’economia transformadora des del 27 de maig i culminarà el dissabte 1 de juny amb la Festa del Riu. La setmana permet visibilitzar el conjunt de propostes i iniciatives del Bages de les economies transformadores, com l’economia feminista, la mobilitat sostenible, les finances ètiques, el consum responsable, el comerç just i la salut.

Al cartell trobareu les activitats programades per la Setmana de la cultura i l’economia transformadora del Bages.

La setmana culminarà amb la celebració de la Festa del riu, el dissabte 1 de juny, a l’esplanada del pont nou. Podreu gaudir de concerts per a tots els públics, una gran oferta de tallers per petits i grans (consulteu els horaris i les inscripcions al web), debats i presentacions de Txarango  i de Pallassos en rebeldia, espai gastronomia, paella popular, espai per nadons i la presencia de més de 40 projectes d’Economia Social i Sol diària del territori i la campanya Posa’t el filtre lila! Per la igualtat, tria comerç just! amb la Caravana Itinerant del Comerç Just i les Finances Ètiques.

Serà una gran ocasió per gaudir d’un dia en família, en un espai en plena natura i contribuir a l’Economia Social i solidària i el Comerç Just del Bages.

Trobareu més informació a la web de la Festa (www.festadelriu.cat), al twiter @EcoSocialBages i al de facebook “Economia Social Bages”

Consulta la resta d’activitats als municipis aquí!

Si vols organitzar activitats de la campanya al teu municipi en qualsevol moment de l’any, entra aquí i t’ajudarem amb recursos i idees!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s