LaCoordi participa a la Volta #03 de Girona

La Volta #30: bioconstrucció i disseny sostenible

El dissabte 19 d’octubre, de 10 a 20h a la plaça de l’Assumpció a Sant Narcís de Girona, es celebrarà la Volta #03 on trobareu un estand informatiu de LaCoordi, on s’explicaran les diferents opcions de comerç just i finances ètiques al territori.

Una Jornada amb més de 20 parades i propostes (artístiques, artesanes, constructives, etc.) que oferiran una resposta creativa i professional a la prevenció i reducció de l’impacte ambiental dels processos de producció, a través de taules rodones, activitats pedagògiques, demostracions de processos creatius i propostes expositives a la bioconstrucció i el disseny sostenible.

Per a més informació consulteu aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s