V DESFILADA DE ROBA SOSTENIBLE A LA #FESC2019

Aquest dissabte 26 d’octubre a les 15h, en el marc de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), se celebrarà la V Desfilada de roba sostenible produïda amb criteris d’Economia Solidària i Comerç Just.

La V Desfilada de roba sostenible de LaCoordi – Comerç Just i Finances Ètiques (entitat de segon grau formada per la XES, Alternativa3, FETS, FIARE, SETEM Catalunya, i Oxfam Intermón) està coorganitzada amb l’alumnat de l’Institut Salvador Seguí.

Sense aquesta col·laboració la desfilada no seria possible, ja que els i les joves estudiants organitzen la mostra en el marc d’unes pràctiques curriculars i s’encarreguen directament de la interlocució amb les marques participants, de l’elecció de l’estilisme i de la posada en escena.

Aquest any, els alumnes han volgut dedicar la desfilada sostenible al canvi climàtic, ja que consideren que la situació actual és alarmant.

La desfilada vol recordar a la ciutadania que és possible vestir-se amb criteris ètics i solidaris i deixar de ser partícips de l’explotació laboral, la vulneració dels drets humans fonamentals i els efectes negatius sobre el medi ambient.

Al catàleg d’enguany trobaràs la visió i posició de l’alumnat i les marques participants en la V Desfilada de Roba Sostenible!

Us hi esperem!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s