Projecció del documental ‘Fabricando Mujeres’, amb col·loqui sobre consum conscient

Durant els pròxims dies, el documental de SETEM Hego Haizea ‘Fabricando Mujeres’ es podrà veure a diverses poblacions de Lleida, amb posteriors debats-col·loquis que ens convidaran a reflexionar sobre la relació entre el consum convencional i les violències masclistes.

Aquest dissabte, dia 16 de novembre, a les 17 h i a la Sala del Poble de Tarroja de Segarra es presentarà el documental i es portarà a terme un col·loqui-xerrada amb el públic assistent. L’acte és organitzar per la Coordi, La Cuina del comú i la Garbiana, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

Per altra banda, diumenge 24 de novembre, a la població lleidatana d’Almacelles, es farà la mateixa activitat amb un col·loqui de reflexió posterior titulat ‘Descobrir alternatives per al consum conscient’.

‘Fabricando Mujeres’ és un documental interactiu dirigit per Al Borde Films que recull els resultats de l’estudi de SETEM Hego Haizea ‘Consumim violències?’. Ha estat enregistrat a Euskadi, Madrid, Xile i Medellín.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s