Convocatòria d’avaluació tècnica de LaCoordi 2018-2020

A LaCoordi – Comerç Just i Finances Ètiques obrim una convocatòria per a l’elaboració d’una avaluació de la feina feta en el període 2018 – 2020.

D’acord al rol articulador i coordinador que tenim com a entitat que porta poc temps en marxa, es planteja aquest avaluació com un procés per reflexionar col·lectivament sobre el paper de l’entitat en el moviment de les economies transformadores a Catalunya. Per una banda, analitzar la seva capacitat de coordinar el comerç just, les finances ètiques i l’economia social i solidària amb la dimensió local-global, i establir així els seus objectius estratègics. I, per l’altra, extreure lliçons i aprenentatges que permetin impulsar i concretar les línies de treball de l’entitat pee als pròxims 3 anys.

Aquesta avaluació, ha de permetre posar en valor LaCoordi com a entitat de segon grau, que coordina i impulsa les entitats que en formen part, alhora que visibilitza la dimensió nord-sud de les economies transformadores.

Podeu enviar les vostres propostes fins al 20 de març i consultar els detalls de la convocatoria aquí:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s