Participació de LaCoordi a la taula rodona: Resistències locals i globals a la crisi

L’última setmana de maig del 2020 s’ha celebrat La Festa del Riu, que aquest any ha programat un gran ventall d’activitats (xerrades, taules rodones, concerts, tasts i un cinefòrum) en format virtual i amb una aposta per la cultura crítica i la transformació social.

La Festa del Riu vol donar visibilitat i promocionar les alternatives econòmiques de proximitat i amb un impacte global positiu. Alternatives econòmiques cada cop més fortes i consolidades i que poden oferir-nos solucions per crear i reforçar una economia que posa les persones al centre.

Dins de la programació d’aquest any, el divendres 29 de maig va tenir lloc una taula rodona virtual enfocada a parlar sobre les resistències locals i globals a la crisi causada per la COVID-19. A la taula, moderada per Pere Fontanals, hi van participar el Sindicat de cuidadores sense papers, l’Associació Islàmica del Bages, el Supermercat cooperatiu de Manresa i LaCoordi

Què s’està fent per donar resposta a les necessitats que estan sorgint? 

Quines propostes es plantegen per fer front a la crisi actual i futura? 

Aquestes preguntes han estat l’eix central del debat i s’han posat en comú les diferents respostes que s’estan donant des dels moviments socials, l’organització popular, l’economia social i solidària i les organitzacions de solidaritat internacional.

A continuació podeu veure el vídeo complet de la taula rodona:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s