Trobada virtual del moviment del comerç just per compartir propostes i espais de diàleg cap a l’FSMET 2020

Ja s’ha obert el procés de registre d’organitzacions i d’inscripció d’iniciatives i d’activitats que es vulguin proposar durant el FSMET 2020que tindrà lloc en format virtual entre el 25 de juny i l’1 de juliol.

Podeu accedir a registrar-vos a través del següent enllaç: https://join.transformadora.org/?q=ca/jason

Si teniu dubtes sobre com registrar-vos: https://join.transformadora.org/?q=ca/node/28

Més enllà de les inscripcions de les vostres xarxes i organitzacions, el programa provisional del FSMET 2020 tindrà diversos espais en els que podrem contribuir des del comerç just:

  • Hi haurà un espai pels diàlegs intra i entre les diverses confluències temàtiques (economia solidària, agroecologia i sobirania alimentària, béns comuns, economies feministes, finances ètiques… i no hi podia faltar la confluència de comerç just). Des de diversos grups de treball del FSMET s’està treballant una proposta per dinamitzar i facilitar aquests espais, així que esperem poder compartir aviat més informació al respecte.
  • Espai per a activitats autogestionades: a la trobada virtual que vam convocar el 10 de març, vam avançar sobre algunes propostes que ara entenem que hem de repensar i adaptar al nou format de l’FSMET virtual. Per exemple, compartir les propostes de bones pràctiques que han sortit de les entitats en resposta a les diferents crisis actuals: canvi climàtic o la pandèmia causada per la COVID-19. Totes les organitzacions que es registrin al Fòrum podran presentar i autoorganitzar totes les activitats addicionals que considerin, ja siguin propostes individuals o sorgides de confluències amb altres entitats.
  • Registre d’iniciatives (pràctiques, campanyes, lluites o projectes d’economies transformadores ja realitzats o que es plantegen desenvolupar en un futur) per poder visibilitzar-les en un directori d’iniciatives transformadores, un mapeig i/o d’altres propostes sobre visibilització d’iniciatives que es promoguin des del FSMET.

Per continuar avançant, us proposem fer una Trobada virtual del comerç just cap al FSMET 2020 amb l’objectiu de compartir propostes per a activitats pròpies del nostre moviment i pels espais de diàleg del FSMET.

Data: divendres 12 de juny del 2020

Horari: 11h (Barcelona/Brusel·les)

Lloc: http://meet.transformadora.org/webconf/comercio-justo

En aquest enllaç trobareu les instruccions per connectar-vos a la trucada, no cal que us registreu.

Es prega confirmar assistència a: suport@lacoordi.cat

Més informació: https://forum.transformadora.org/assemblies/comjusto/f/892/meetings/1481

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s