LaCoordi ja és una entitat col·laboradora de la CECJ

La Coordinadora Estatal de Comerç Just (CECJ) és una plataforma espanyola que agrupa més de 25 organitzacions vinculades al Comerç Just. La seva feina es centra en potenciar aquest sistema comercial alternatiu i solidari, donant servei a les entitats membres. La seva finalitat és la transformació de la realitat social i de les regles del comerç internacional a través de la incidència en les polítiques públiques, la sensibilització i mobilització de la societat i l’enfortiment del sector del Comerç Just. 

Tota l’activitat de la CECJ s’emmarca en una estratègia d’Educació per al Desenvolupament en la que les diferents línies d’acció van encaminades a la generació d’una visió de la ciutadania global a través del coneixement, la conscienciació i el compromís ciutadà. I ho fa mitjançant la difusió dels principis i valors del Comerç Just i la seva aportació específica al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Des de LaCoordi, hem volgut donar suport a un projecte amb el que hem teixit aliances des del principi, i ens plau anunciar-vos que ja som una entitat col·laboradora de la CECJ! Perquè juntes seguirem lluitant per la transformació social i perquè els principis i valors del Comerç Just siguin un referent!

Més info: comerciojusto.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s